Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 6.1.2024 22:44:27

PLÁNY NA ROK 24

Jak už to tak na přelomu roku bývá, lidi bilancujou poslední rok. To jsem udělal i já a potom, co jsem si přečetl svá předsevzetí z minulého ledna, musím říct, že se mi je víceméně dařilo je plnit:
1) cvičit na piáno
2) zapisovat si útržky básní, co mě napadají
3) sestříhat nesestříhaná videa
4) naučit se konečně pájet sakra už
5) když se rozšoupnu, tak konečně vydat tu knihu, co mám rozdělanou
Vstoupil jsem do kapely a tak mám větší motivaci cvičit na piáno. Byl jsem na pájecím workshopu, kde jsem si vyrobil kontaktní mikrofon. Vzhledem k opatrnému úspěchu těchto realistických předsevzetí jsem se rozhodl, že budu pokračovat v dobře nastolené trajektorii.
A co bych chtěl dělat dalšího v následujícím roce?
- udělat si pořádek ve věcech
- uspořádat Večer Kyberdadaismu s otevřeným diskuzním plénem
- dále propagovat tento umělecký směr na sociálních sítích
- uspořádat jisté živé vystoupení (nápověda: rádio)
- pořídit si Arduino a naučit se ho programovat
- vytvořit zase nějaký sample pack (nabízí se moje minivarhany nebo Vermona Piano-Strings, co jsem si nahrál v Synth library)
- přeložit do češtiny písně Teuvo maanteiden kuningas od Leevi and the Leavings, 諦念プシガンガ od Jun Togawa (neumím teda japonsky ani finsky) a Quite Unusual od Front 242
- napsat nebo natočit návod k Yamaha QY-10
Pak samozřejmě budu pokračovat v bambilionu věcí, který mám rozdělaný, různý tradiční každoroční věci (Srbsko, loutkové divadlo) a určitě přijde na řadu i spousta věcí, o kterých zatím ani netuším.

login