slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 15.4.2019 23:39:14

druhá fáze

stejně je to zajímavý, jak má u mě antrax/mor/rýmička vždy dvě fáze - v první jsem psychicky na dně, ale fyzicky jsem ještě OK. Ve druhé je to pak přesně naopak. Minulý týden to tedy byla ta druhá fáze - bylo mi blbě, rychle mi docházela síla, škrábalo mě v krku a kýchal jsem a šířil kolem sebe nákazu. Nicméně měl jsem dobrou náladu a spoustu nápadů.

V průběhu týdne jsem tedy:

- v Po pomáhal doinstalovávat u Samsy výstavu razítek. Sice nedorazilo moc lidí, ale zato jsem si skvěle popovídal s Herečkou o její plánované povídce a o povídkách, co jsem já měl na stejné téma. Přesně takhle jsem si popovídat potřeboval a tak tento rozhovor podezřívám z toho, že mi zajistil dobrou náladu na zbytek týdne.
- v Út jsem četl phlogy na gopheru
- ve St v noci jsem rozkoukal dokument We call it techno
- který jsem dokoukal ve Čt, když jsem čekal na koncert skupiny Molchat doma
- v Pá jsem měl mít sraz s Thesssinkou, ale místo toho zatkli Juliana Assange
- v So jsem nejprve řádně odpočíval (čti prospal dopoledne), odpoledne jsem viděl The Acid House a večer Traceroute (recenze později)
- v Ne jsme většinu dne strávil sledováním různých klávesy-stará audiotechnika-youtuberů. Večer v noci jsem pak viděl Americkou krásu, což byl totální nářez, ale recenze taky později. V noci jsem pak sledoval Slavoje Žižka mluvícího o sexu, co může být lepší zakončení dne, že?

login