slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 18.3.2019 12:41:12

shrnutí

- v Po jsem pracoval z domova a už mi bylo dobře
- akorát počasí bylo completely retarded, pršelo, snažilo, padaly kroupy, bylo hezky slunečno a foukal šílenej vítr, to všechno se střídalo po deseti minutách
- když jsem večer šel se psem, tak nejdřív bylo celkem hezky, v lese začal foukat vítr (což působilo trošku nepříjemně - jelikož všude okolo padaly stromy) a nakonec nás skoro smetl blizzard
- v Út jsem už šel do práce, ale nebyl jsem si úplně jistej tím, zda šlo o dobrý nápad. Ještě mi nebylo úplně dobře.
- večer jsem dokoukal film Otčím (recenze později) a objevil, že holky z Úlovků pořádaly nějaký orgie ve vaně. Z toho jsem se pak cítil mírně zmateně.
- ve St večer jsem (po společné večeři u Turka, kde jsem po čase prohodil pár slov s Herečkou) byl v kině na dokumentu Follow me, který pojednával o byznysu za falešnámi profily/komentáři na Instakrámu. Tušil jsem, že je IG falešný a komerční, ale netušil jsem, že až tak. Potom následoval dokument o swattingu, který měl naprosto dokonalou vizuální stránku, ale scénář stál asi za prd, protože to vyloženě rozčílilo H.
- ve Čt večer jsem byl (prozměnu) v divadle na hře 42 zubů. Hra byla naprosto dokonalá, jsem rád, že jsem po celé té frašce se získáváním náhradních lístků šel právě na tuhle hru. Akorát - když jsem pak dojel na Smíchov, zjistil jsem, že je o hodinu míň a já jsem tam byl najednou sám a bez programu.
- tak mě začala požírat samota, kterou jsem zkoušel zahánět nahráváním zvuků
- v Pá už jsem byl hodně unavenej, hlavně psychicky. Žrala mě samota a já jsem přesně věděl proč - protože na mě úplně sere Ta v pláštěnce (dobrá zpráva je, že asi sere na všechny stejně (ne)spravedlivě).
- přes den se konaly Friday for future, kterého jsem se sice neúčastnil ale měl jsem tam své zvědy (respektive holky z IG)
- večer jsem pak proměnil diktafon v mp3 přehrávač
- v So bylo hrozně hezký počasí
- vodil jsem Zlou kozu a když jsem měl čas, tak jsem dělal DJe v budce
- pak jsme jeli domů pacifikem a protože bylo hezky, šel jsem do lesa fotit jaro a nahrávat ptáčky. Bohužel jsem si přepnul diktafon na kanálovou kvalitu (čti 8kbps), tak z ptáčků nic nebylo.
- zato jsem (se SoyBoyovou pomocí) otestoval greenscreen z papírnictví a zdá se, že to funguje
- v Ne jsem si pak (hnán vidinou rýžových nudlí) nechal ujet večerní autobus, tak jsme museli jít z Davle. Cestou Mudla vyprávěla děsivé historky a potkali jsme divočáky.
- večer jsem pak dělal hudbu a SoyBoy mi to pochválil, že mu to připomíná Cyriaka

login