slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 22.1.2019 17:27:17

Začarovaný Kašpárek

víkend byl ve znamení loutkárny, tentokrát Začarovaného Kašpárka. Mudla onemocněla a s ní i další (Kamila, Markéta a její děti atd). Z toho důvodu nás tam bylo nesmyslně málo, skoro to vypadalo, že nahoře budeme jen dva (já a ŠZ). Nakonec nám tam v jednu chvíli přišel pomoct Jirka a po zbytek hry ta nový Šárka. Akorát teda mít nahoře dvě Šárky je poněkud zmatečné, budu muset alespoň jedné z nich dát přezdívku.

Obě cesty domů jsem jel jsem jel vlakem (po tom co jsem navštívil lokální Billu ve Stránčicích). V So to bylo nejdřív za západu slunce S9kou a potom pacifikem dom. Usínal jsem, ale přistoupili nějací hluční lidé. Cesta domů pak přes les byla pozoruhodná - svítil měsíc, tak jsem si nemusel svíti na cestu.

Večer jsem se pak věnoval stříhání videa, zkoušel jsem různé způsoby vložení stínu na video. Úplně pozdě v noci se pak seshora ozývalo dupání, asi tam měli párty.

* * *

Což se ukázalo ráno, protože mi společnost v buse dělali tři vysmátí puberťáci, což bylo dost otravné.

Představení vyšlo tak jak mělo, byť to byl nářez.

Získal jsem DJe do rádia (pro Metalový koutek).

Domů jsem jel vlakem z Kačerova (vůbec mi na Opatově nedošlo, jak ten vlak staví blízko) a jela stará 810ka, bo se asi rozbil regiošuk. Na těch 10 cestujících to ale bylo dostatečné. Cesta domů vedla oproti So v totální tmě.

Večer jsem pak zkoušel dělat hudbu, ale podařila se mi jen "aioia" znělka (a možná trochu DFAG).

Jinak cestou domů jsem si uvědomil, že se mi vlastně tenhle rok plní sny (rádio, film atd).

login