slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 26.12.2018 00:48:51

neděle (několikátá v řadě) & zavřeno

původní plán byl ve St ráno vstát, ale plány jsou od toho aby se nedodržovaly. Tak ze vstávání zbyl jen budík, co po ránu rušil babičku zatímco já dál spal. Vstal jsem tedy asi až v 11, nasnídal se, šel se psem a pak zákeřně ujel do Kunratic.

(Cestou si řidič pouštěl Morčata na útěku!)

Z Kunratic jsem pak se Včelkou vyrazil na procházku do Šeberova a zase zpátky. Překvapilo mě, jak moc jsou tyhle vesnice blízko. Vyslechl jsem si různé zajímavé věci o zajímavých lidech.

Pak jsem se vracel domů vlakem. Přijel jsem na Modřany, ale jelikož bylo na dobříšák moc brzo, jel jsem na Hbf, kde jsem potkal Káju O., která se mě ptala, zda jsem to já kdo pracuje v tom rádiu. :-) První člověk co cení samotnou hudbu.

Jinak byla už několikátá neděle v řadě. Všude zavřeno - Billa na Hbf, kebab i Albert na Zbraslavi. Akorát Vietnamci u kostela v Kunra měli otevřeno.

Jinak nedělní vlaky mají své nepochybné kouzlo a tím teď nemyslím chlapečka s mašinkou. Vymyslel jsem povídku o člověku, který se dá na útěk z domova po tom, co na něj promluví lednička, a pak stráví svátky ve vlacích.

PS: pixelfed už federuje, dobrej vánoční dárek

PS2: Včelka pak onemocněla horečkou 39, ale na mě nekoukejte

login