slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 12.11.2018 11:47:03

pivo, Rozvědčík, EK, synťáky, rádio

- v Po jsem se cítil poněkud osaměle, tak jsem na FB vyvěsil dotaz, zda se mnou někdo nepůjde na pivo (doprovázený sugestivním obrázkem). Na to se ten samý den ozvali dva pánové (bohužel žádná slečna).
- v Út se konala redakční porada Rozvědčíka. Shodli jsme se na tom, že jsme na tom bledě s časem a že prostě Rozvědčíka uděláme, až sami budeme mít příspěvky. Jinak jsme si popovídali o stavbách a solar punku a celkem jsme se opili, protože servírka nosila další a další piva. Z toho důvodu bude možná další porada někde jinde.
- ve St dorazil výtisk EK, tak jsem ho rovnou při obědě vyzvednul. Dále jsem v Alze vyzvednul sluchátka, ale doma se ukázalo, že jsem koupil špatná.
- ve Čt jsem měl sraz s Jakubem v Kovošrotu. Probírali jsme především věci hudební. Předtím jsem byl vyzvednout správná sluchátka.
- v Pá jsem vrátil špatná sluchátka do Alzy, koupil granule a kapsičky, přijel domů a večer pak vysílal.
- v So jsem jel k M hrát hry a šikanovat Geoložčina kočičáka, večer jsem opět vysílal (a zahrál jsem Herečce píseň na přání)

- v Ne jsem uklízel nepořádek ve svém pokoji
- zjistil jsem, že půlka z toho není moje (Soječkovo učení a noviny)
- zjistil jsem, že mám víc majetku než jsem si myslel (asi osm krabic čertvíčeho)
- měl jsem trošku smutnou náladu (vzpomněl jsem si na Konečnou), ale to mě přešlo když jsem venčil psa, jelikož bylo super světlo. Tak jsem pak šel fotit.
- na závěr jsem šel dolů za J do nahrávacího studia, kde jsme se podívali na zoubek Aelitě

login