Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 5.11.2018 22:55:13

solar punk / parfémy / vysílání

jak jsem tu nedávno psal o solar punku, tak jsem objevil naprosto úžasnou věc - Low Tech magazine, který funguje doslova solar punkově - když je zrovna v Barceloně zataženo (nebo došla baterka), tak prostě neběží.

Čas v práci jsem zakončil vysíláním (Janoty)

Večer jsem se účastnil vernisáže parfémů. To je věc, kterou bych asi nikdy nečekal. Nicméně bylo to celkem zajímavé, mimo jiné jsem tam viděl (a fotil) odhalené vnitřnosti piána a podivnou techniku hraní na piáno zvanou vybrnkávání lžičkou na jednotlivé struny.

Celá akce se konala v jakémsi absintovém doupěti na dolním Žižkově a já jsem tam byl v podstatě náhodou - pozvala mě tam G, která tam v jednu chvíli měla hrát na piáno.

A na úplný závěr večera jsem měl první plánovaný živý vstup do tilderádia, byť s hodinovým zpožděním. Potom hrál deepend a já ho poslouchal až asi do jedné v noci.

+ když v datacentru pršelo

login