Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 5.11.2018 22:49:56

věci

v Út jsem byl nucen jet do Krče pro nějaké věci, které tam prý zbyly po tom, co jsme tam počátkem 90tých let bydleli. Dostal jsem na to obří tašku a v ní ještě víc obří krosnu ale ukázalo se přesně to, co jsem čekal - skoro žádné naše věci tam nebyla a když už, tak hrníčky a hračky (doslova) z roku dva. Nakonec jsem si tedy odvezl jen cedulku Loutky, svazek samizdatů a kriplink deprešn.
    
A ještě jsem si uvědomil jednu věc: Celý život jsem žil v domnění, že nemá smysl hromadit věci, protože je to pomíjivá záležitost. A ono je to přitom naopak - věci zůstanou ale lidi odcházejí. A není nic horšího než se probírat něčím, co připomíná pozůstalost.

login