Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 30.10.2018 00:36:53

rádio

je slovem Pá, So a Ne

- v Pá dopo a odpo jsem měl zase náladu na tři věci. Přemýšlel jsem jak přežiju zimu a odpoveď přišla až s poslední hodinou pracovní doby, kdy jsem nahodil vysílání na https://tilderadio.org/ a tehdy mi to došlo - zimu přežiju jako DJ. Večer jsem pak hrál stolní hry s M & Geoložkou, seznámil jsem se s kocourem Valerianem a přidal jsem k dobru historky o žábách a vůbec všem zvířectvu.
- So byla nějaká divná. Společně s M dorazili do Hvo A&J. A byla nějaká načatá se všechno si brala strašně osobně. Já jsem byl taky načatej, projevilo se to tím, že jsem většinu dne prospal. Večer jsem pak měl druhé živé vysílání, chvíli mě poslouchali A&J a Herečka. Technika už funguje celkem dobře, akorát musím zapracovat na broken english.
- v Ne jsem se rozhodl zůstat doma a prospat dopoledne. Odpo jsm pak se Základnou vedl politický řeči na téma Piratenpartei. Jde to považovat za oslavu republiky? Jinak nevím. Byla mlha a pršelo když jsem šel se psem. Večer jsem pak nevysílal, ale koukal na film Piráti na vlnách. Je to divný film - celou dobu to byla hudební komedie, pak si to dalo 15 minut katastrofickýho filmu (a vůbec ne špatnýho) a pak se to zase přeplo na hudební komedii

Jinak jsem bojoval s bolestí zubu. Nesmyslu to dosáhlo během noci ze So na Ne, kdy mě před zblázněním zachránil hřebíček. Docela začínám chápat ty lidi, kteří se při chronických bolestech staly závislými na opiátech.

login