Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 2.10.2018 17:53:49

narozeniny

ve Čt po práci jsem mířil na narozeniny jedné nejmenované slečny. Trochu jsem se zdržel psaním deníku, ale i tak jsem měl ještě fůru času, tak jsem si řekl že se ještě trochu projdu kolem řeky a mrknu se k Alteburgu na Vzpurnou Prahu.

Když jsem došel k železničnímu mostu, byla zrovna zlatá hodinka ale ouha - foťák jsem nechal v kanclu na stole. Tak jsem se pro něj musel vrátit. Když jsem se vrátil s foťákem, zlatá hodinka byla pochopitelně v tahu, ale i tak jsem udělal celkem dobrou sérii fotek Trojského mostu a kolem jedoucích světel.

Když jsem pak dorazil na Vinohrady, psala mi moje spojka, že bude mít půlhodinu zpoždění. Měl jsem nějakou antisociální náladu a narozeniny se mi moc nechtělo, protože jsem tam znal jen oslavenkyni. Tak jsem si dal procházku až nahoru k baru s houpačkou a až potom jsem se odvážil dovnitř. Oslavenkyně byla jedinná dáma v místnosti, jinak tam byli samí kluci a převahu měli ti tři za barem. Postupně přišla i moje spojka a nějaký místní hoper a jeho crew.

Nějak mi to nesedlo, připadal jsem si tam jako vetřelec, což jsem asi i trochu byl. Chodilo se na cigárpauzy, hrála se hra s básničkama atd...

Prostor jsem opustil lehce před půlnocí a před barem jsem se minul s hlavní vábničkou večera. Na autobus jsem se dostal na poslední chvíli a už jsem po cestě uvažoval, co budu dělat když ho nestihnu. Večer jsem pak měl lehkou depku.

Ale odešel jsem právě včas. Po mém odchodu se začaly dít hrozný věci, holky se začaly svlíkat atd...

login