Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 27.9.2018 17:43:02

Libuš

ve St jsem produkční vytáhl k číňance na oběd. Tam jsem dostal flashku se vším, co jsme doposud natočili.

Odpoledne jsem pak přemýšlel, co si pustím jako inspiraci. Chvíli jsem uvažoval o Leni Riefenstahl, pak jsem uvažoval o Hvězdné pěchotě Paula Verhoovena.

Odpoledne jsem chtěl jet na obhlídku na Libuš. Během cesty jsem změnil plán, že pojedu vlakem. Vystoupil jsem tedy na Hbf a pokračoval S9kou do Vršovic. A tam - ouha - nešel proud. Chtěl jsem jít koupit pivo, ale zrovna před nádražím rolovala 139ka tak jsem se vrátil k původnímu plánu a pokračoval směr Libuš. Byl jsem ale moc líný vystoupit, tak jsem pokračoval až do Kunratic, kde jsem přestoupil na 165ku.

Když bus překročil hranice ghetta, začalo zapadat slunce, tak jsem vytáhl foťák a začal dokumentovat.

Večer v PRG jsem zapíjel decentním popíjením Svijan, zatímco z Městského domu na Zbraslavi vylézali místňáci.

Doma jsem pak shlédl všechen natočený materiál a jako bonus jsem si večer dal pár videoklipů a krátký film Michela Gondryho.

login