Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 27.9.2018 17:27:39

Spočinutí

v Út jsem chtěl psát "Nerovný souboj s lakroskou", ale když jsem si na Smíchově dal pivo, najednou mě přepadlo takové Spočinutí. Najednou jsem nevěděl jak začít, ale ani proč vlastně psát. Takový ten obvyklý pocit, neustálá touha hnát se někam za něčím, byla pryč. Zůstala jenom taková neurčitá spokojenost, asi s tím mě o víkendu čeká sovětské focení a že za mě dnes režisérské povinnosti provedla produkční. Té jsem měl předat disk, ale nějak jsme se minuli.

Když jsem pak nastoupil do autobusu, byla tam Cizí holka a hned si začal stěžovat na život, práci, vesmír a tak vůbec. Tak jsem jí řekl "Tož, Juro, povídej" a ona začala vykládat cosi o hesle změněném pod rukama. Večer u nás dropla krysomyš a zatímco si stěžovala Základně, volal jsem produkční.

+ ale tahle je hodně mňau a tahle taky

login