Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 14.9.2018 17:09:40

lolwut

čtvrtek byl výrazně lepší než středa, jednak protože jsem se z toho vypovídal, jednak protože pršelo a vždycky když prší, tak je to lepší.

Byl den programátorů a Antirez představil nový command do REDISu - LOLWUT. Nedělá nic užitečného, pouze vykresluje imitaci jednoho raného počítačové generovaného obrazu.

Tento command slouží jako přípomínka toho, proč vlastně mnoho z nás s programováním vůbec začalo - jde totiž o posouvání hranic možného, zkoušení a zkoumání nových věcí.

A celý LOLWUT mimo jiné vznikl i proto, že někdo Antireze obvinil z toho, že je fašista na základě používání slov master a slave. Politická korektnost at it's best, i když občas je fakt absurdně vtipná.

Jinak večer jsem byl na inspekci v Hlubočepích, poslouchal jsem tam dudáka v hospodě a všiml jsem si, že opravují ten spodní most Semmeringu.

+ půjčil jsem si knížku o syndromu vyhoření
+ poslouchal jsem Dialog s vesmírem a objevil CS Vinyl empire
+ večer jsem začal překládat Bad black

login