Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 6.9.2018 14:51:09

dnešní bizár sen:

byl jsem přítomen natáčení trikových záběrů do Návštěvníků. Natáčel to nějaký odvážný kudrnatý mládenec na starou ruční filmovou kameru. Ty triky se nepodobaly těm, co jsem si z Návštěvníků pamatoval.

Kupříkladu tam praskala země - to se natáčelo za deště a povodně.

Nebo tam někoho přejel vlak, to se samozřejmě natáčelo za plného provozu na nádraží. Ten někdo, koho vlak přejel, byl navíc Milan Štaindler v ženském převleku (asi za uklízečku).

Jinak neúčastnil se toho nikdo z původních Návštěvníků, akorát Dáda Patrasová. Když jsem jí chtěl vyprávět o tom, že si pamatuju z dětství její cover verze písní od Modern talking, sen skončil. Škoda, fakt by mě zajímala její reakce, respektive jestli Modern talking poslouchá.

login