Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 5.9.2018 00:00:01

podzim / klávesnice / flenér

když jsem ve Čt přijel do Prahy, bylo to úplně jiné město, než když jsem odjížděl. Začal podzim a volby. Teda - volby začaly ještě než jsem odjížděl - už v tu dobu totiž Starostové na PZ oblepily celou Strakonickou svými plakáty. Nicméně když jsem se vrátil, byly volby a podzim už úplně všude.

Jinak trochu mi trvalo se přeladit z šumu řeky na šum notifikací, jak jsem poeticky sdělil Pepovi. Milan se ptal na fotky z dovolené a ukázalo se, že to v okolí zná, bo se narodil v Turnově.

Odpoledne jsem vyzvednul bezdrátovou klávesnici v Alze. Omylem se mi podařilo bjednat dvě, tak jsem si po zralé úvaze tu druhou nechal pro sebe. Bly to divnej pocit - ještě včera jsem byl uprostřed ničeho v lese u řeky a teď vyzvedávám bezdrátovou klávesnici v Alze.

+ Wilhelm Scream
+ flenér
+ kytka v tilde.town byla samozřejmě mrtvá a navíc botany padalo. Tož jsem smazal soubor a jedem od znova.

login