Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 4.9.2018 23:58:26

čundr / zpívající věž / Vošmenda

mezi Po 27. a Středou 29. jsem byl na krátkém, ale pocitů plném čundru v Českém ráji společně s Včelkou, Tali a Chmúrou.

Šli jsme z Turnova přes Klokočské skály, Rotštejn, Kozákov, Semily, Riegrovu stezku, (pod)Spálov do Boskovic, kde jsme se odrazili a zpět přes Spálov do Železného Brodu.
    
Spali jsme na dvou místech - nejdřív jsme to (celí vyřízení a znavení prudkým výstupem) zapíchli pod Zpívající věží, kde nás svou přízní oblažoval vítr z údolí a ve dvě ráno pak nějaký "kámo vole" chytráci. Jinak ráno se ukázalo, že jsem spal ve vajglech a že Zpívající věž plní zároveň úlohu vojenského prostoru a zároveň rozhledny. Druhé ležení jsme rozbalili na naprosto dokonalém místě - na písečné terase u říčky Kamenice, respektive v říce kdyby byl vyšší vodní stav.

Z čundru jsem si odvezl spoustu dojmů, 582 fotek a když jsem odjížděl, měl jsem pocit, že jsem meztiím poněkud přilnul ke svým spolucestujícím.

* * *

Ve St večer si přijeli A+J vyzvednou Krysomyš a byla uspořádána taková menší párty na počest mých narozenin.

+ poslal jsem Včelce Hunters in the snow remix


login