Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 26.8.2018 14:58:35

dveře v poruše

Když jsem jel do Srbska, sliboval jsem si od toho, že tam dopíšu některé povídky. To se samozřejmě nestalo, nicméně povedlo se mi zaseknout zámek chaty, (na to konto) konečně potkat pana Cedníka, vyfotit asi 590 fotek (z nichž některý jsou fakt dobrý, viz pískovnu), dvakrát navštívit Beroun a Svatýho Jana, jednou navštívit Loděnici a více prozkoumat bezprostřední okolí Srbska. Přečetl jsem si legendy o Hagenovi, učebnici geologie a Den trifidů.

Když jsem pak přijel domů, došlo mi, že jsem tam nezmoudřel. Nicméně nezmoudřel a nezměnil se ani okolní svět - otevřel jsem Seznam a hned se na mě vyvalila ta klasická demence, co se jede snad už od roku 2015 - klíčová slova: Švédsko, migranti, znásilnění. Dále zavřeli vstupy do Richarda, protože tam už lezlo moc lidí atd atd.

Dále se mi opět vrátila jakási ctižádost, touha dokázat něco velikého. Netuším jak - poslední varianta zvaná "film" je celkem úspěšně nabourávána, nicméně jsou lidé, co tento sen úspěšně žijí. Tak proč bych to nemohl dokázat i já?

Zkrátka, nějak se mi zalíbilo mimo civilizaci, vlastně jediná dobrá věc v civilizaci a na internetu je hudba.

+ před odjezdem a po příjezdu jsem viděl film Metanol, ten doporučuji
+ pět dní po mně měla narozeniny Konečná. Má to nějaký význam nebo je to jen další narozeninový paradox?

PS: něco se přecejen změnilo - v úterý zemřel Robbie Rotten. V našich memech však bude žít navždy!

login