Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 15.8.2018 00:11:39

žabotlamy

v pátek se citelně ochladilo. Oproti předchozím dnům byl takový příjemný chládeček, dokonce decentně pršelo.

I v práci byl najednou větší klid a nic se nerozbíjelo.

Původní plán byl, že se po práci sejdu s L. z Ostravy, ale ukázalo se, že L. je vyřízena z cesty. Oukej. Tak přišel na řadu záložní plán - uvědomil jsem si, že se dnes koná poslední jízda žabotlamu. Tak jsem vyrazil na Libeň jako že si tam vyfotím pár žabotlamů a v přestávkách si vyřídím korespondenci.

Žabotlamy jsem si vyfotil, ale to s tou korespondencí se ukázalo být zhola nemožné. První nástupiště bylo totiž plné šotoušů nejrůznějších věkových kategorií, takže o klidu nemohla být ani řeč. Navíc neustále se ozývalo hlášení dalších a dalších vlaků, z nichž většine měla zpoždění.

Jinak během dne jsem se na Twitteru nabídnul, že do češtiny přeložím titulky nového filmu od tvůrců kapitána Alexe. Kupodivu mi odpověděli a tak jsem Pá večer strávil sledováním tohoto veledíla. Aspoň jsem tak nabíral drzost na vlastní film.

login