Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 10.8.2018 15:14:47

botanická / Albánie

ve St se mi nedařilo. Už ráno v autobuse jsem něměl dobrou náladu. Uvědomil jsem si, jak mizerně jsem dopadl, co se týká holek - jedna si mě zřejmě zablokovala, druhá je lesbička a třetí konstantně odmítá veškeré mé návrhy.

Odpadlo mi plavání, jelikož se roznemohla moje učitelka/plavčice/záchranářka.

Včerejší merge-party, kterou vyústily některé moje úpravy a rozjetí stagingu a masteru zase způsobila, že přestalo fungovat ukládaní nabídek. A do toho mi ještě psala základna abych zaplatil ohráblo na psa a zablokoval jednu doménu.

Měl jsem mizernou náladu. To se nejprve zlepšilo tím, že jsem si dal u číňanky kuře na kari. Potom tím, že jsem si četl o albánských železnicích (a pak o tom poslal report do Šlapanic).

Jinak napsala mi Cizí holka, zda bych neměl čas. Tak jsme dali sraz. Nakoupili jsme pivka a šli jsme do botanické, kde jsme společně nadávali na vedro, na to že nikdo nemá čas a na to, že se necítíme naplněni svou pracovní náplní.

Večer jsem pak se psem viděl blesky v takové dálce, že to ani slyšet nebylo.

login