Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 10.8.2018 15:12:42

zdroj papíru

Knihy mám rozházené v obvyklém nepořádku, klidně by tudy mohly projít tajné služby poloviny světa a všechny je prolistovat, a já bych si toho stejně nevšiml.

— Umberto Eco: Nulté číslo

v Út jsem poslouchal Anatolian Rock Revival Project. Z toho jsem dostal chuť na kebab, tak jsme šli s M. do nové kababárny pro salát.

Chtěl jsem odpovědět na pondělní pohled. Během dne mě ale odpovídací (resp. odpovídající) nálada nějak přešla, tak jsem večer jen pátral po dopise (respektive fotogarfii dopisu), co jsem poslal na Konečnou. Nenašel jsem ho, naštěstí jsem ho skartoval už předtím, aby mě netrápil.

Našel jsem ale něco jiného - při pátrání po obálce a známce jsem narazil na složku (konspirativně) označenou "zdroj papíru" a v ní byl rukopis rozepsané povídky Břehule a dva započaté dopisy pro Sedmikrásku.

A pak se moje nálada začala kazit.

login