Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 30.7.2018 00:42:25

multikino

v Pá dopo mě trochu vyděsila Základna, jelikož jí ráno bylo blbě a pak mi neodpovídala na zprávy. Naštěstí to byl jen planý poplach.

Bylo vedro a když jsem se odpo vrátil z cesty na zmrzlinu, zjistil jsem že v kanclu už nikdo není, bo všichni šli domů. Měl jsem ještě čas a v kanclu bylo líp než venku, tak jsem ten čas využil na to, že jsem si aktualizoval své stránky na tilde.town (F5 pokud nemá stránka dvojitý žlutý rámeček).

Večer mě B. vytáhla do multikina. Tam jsem si ověřil, o co všechno přicházím, když si filmy stahuju na ulož.to: o uvěděčky v krátkých šatech, kinoreklamy (na auta) a o upoutávky na takové pecky jako je The meg a The nun.

Viděli jsme Děsivé dědictví. No, nebyl to úplně špatný film. Povedl se casting, výprava, zvuky a hudba, herecké výkony a některé triky. Nicméně celé to topil scénář, který skouzával k pěkným WTF momentům v tom špatném slova smyslu. Fuka o závěru filmu prohlásil, že je to batshit crazy a něco na tom je. Za mě - film nejvíc kazily ty nejasné přechody mezi realitou a přeludy, bylo by lepší, kdyby to šílenství bylo vykresleno jasně, podobně jako to udělal Brazil.

Večer jsme si povídali to jak o filmech tak o věcech více osobních. Přišel jsem s teorií nevlastního dotyku, ale je to příliš osobní a složitý než abych to tady vysvětloval.

PS: soudě dle všech recenzí se zdá, že Děsivé dědictví je patrně jeden z lepších současných hororů. K dobru se musí nechat mimo jiné to, že nepoužívá lekačky. Proto si říkám - jak vypadají ty horší horory?

login