Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 27.7.2018 00:13:27

lingvistika

hned ráno mě K. celkem navnadil do lingvistiky. V tom tématu jsem dále pokračoval - ~desvox mě přiměl si vzpomenout na SAMa a já uvažoval o tom, že by asi šlo ho naučit mluvit česky (a vyzkoušel to na větě bahngixk pixchoh ;-) ).

V poledne jsem pak zažil čínskou invazi. Do jinak malé a klidné čínské restaurace, kde jsem obědval, najednou vtrhrlo asi dvacet čísnkých puberťáků. Číňanka musela hrát židličky, aby je všechny usadila. Nakonec jsem si tam připadal jak někde v Asii - jedinej, kdo nemluví čínsky.

Odpoledne při cestě na zmrzlinu jsem naměřil 31 celsiů. Zašpinit slunce!

Když už jsme u toho slunce - objevil jsem post-punkovou skupinu Jitro. A pak odpo jsem poslouchal spíš SIDovou hudbu.

Dále jsem odpoledne narazil na dokument o Kingdom Come a ideologický rozbor této hry. Kupodivu to není úplná blbost, byť autor článku asi nemá moc tušení o významu husitské doby pro českou historii potažmo nacionalismus.

Večer jsem pak měl sraz s Tali (má novej účes) a v čajovně jsem přišel na to, odkud znám tu druhou Hanku.

Na závěr dne jsem pak přistihnul ňuníky.

login