Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 25.7.2018 10:03:49

zjištění

Jinak ještě další zjištění:

- rád bych se už konečně prosadil s nějakou tou uměleckou činností. Byl bych rád, kdyby moje slovo něco znamenalo. Kdybych nebyl jenom "random člověk z internetu".
- s tím možná souvisí: viktoriánské hodnoty vládnou západním elitám dodnes. Já teda jako nejsem západné elita, ale je to absolutně opak mého přístupu - sebezapření, disciplína a cyklistickej obleček, to není nic pro mě. To já si radši koupím plecháče (na lahváče u sebe nemám otvírák) a sednu si k řece.
- občas lituju toho, že jsem ani nezkusil univerzitní vzdělání.
- lámal jsem si hlavu, proč se bavím spíš s mladšíma holkama (a lidma obecně). Pracovní teorie zní takto: mladší holky mají život před sebou. Mají svý sny a přání a spoustu optimismu. Já naopak právě pomalu ale jistě o svý sny a přání přicházím. Už několik let žiju rok 2012.

login