Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 22.7.2018 20:15:10

pozvánka

jen telegraficky: ve Čt jsem se konečně rozhoupal, abych napsal pozvánku na letošní Srbsko. Tak jsem napsal a rozeslal asi milionu lidí. Nějak se mi bohužel podařilo trefit do týdne, kdy spousta lidí nemůže. Což si moje podvědomí vzalo osobně a rozhoupala se zas moje nálada a já se začal cítit pekelně osaměle.

V Pá mi náladu trochu zlepšila návštěva u Zajčonka. Zajčonek "plaval" a když jsem vyprávěl něco delšího, přidal se a taky žvatlavě vyprávěl, dá-li se to tak říct když ještě nemluví.

Jinak zjištění:

- měl bych víc mluvit s lidma
- vůbec mám takovej divnej modus operandi co se týká lidí
- Možná že jsem o Ireně mluvil už pod jinými jmény, možná že jsem vyprávěl jen o Ireně. (Italo Calvino: Neviditelná města)
- uvědomil jsem si, že programování pro mě není cíl ale jenom jeden z (mnoha) prostředků. Proto se taky nevozím na hype trainu a používám nudné osvědčené technologie.


Jinak jsem byl ve Čt i v Pá na obědě s M. (a Danou/L.). To nebylo ničím zvláštní kromě toho, že v Stanleym polili M. mobil a v salátovně mi začala ve frontě týct krev z nosu.

login