Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 19.7.2018 15:46:56

plavky

Odpoledne jsem byl v kanclu sám. Proto jsem trochu experimentoval se stříháním videí kachen. Zatím nemám žádné výsledky kromě zjištění, že to budu dělat pomocí Avidemuxu a ffmpeg, bo mi OpenShot padá.

Jinak ale hlavní program byl nákup plavek. To jsem provedl za morální podpory Cizí holky, která mě kvůli tomu přesměrovala do Paladia, jelikož se jí nechtělo cestovat s klecí pro krysomyš po Praze. Takhle pak jenom chodila po krámech s klecí v ruce a když pípaly vchody, tak se bála, že to dělá ona tou klecí.

Jinak jsem večer rozkoukal Ucho.

+ Věci jsou často jinak než se zdají. To srnka nejde přes cestu. To cesta jde přes les. (moudro náhodně nalezené na FB. Už to oslovilo dost lidí včetně třeba Luboše)

login