Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 16.7.2018 11:58:23

sleazy / pokleslý / avidemux

Někdy v pátek nebo bůhvíkdy jsem prošel okolo chlápka, který měl na tričku nápis, že sleduje porno kvůli soundtracku.

Vzpoměl jsem si na něj v So v noci, kdy jsem (stále zaujat Laurou) pátral po tom, co jsem považoval za hlavní hudební motiv filmu. Ukázalo se, že je to jen "Thème De La Statue" a já díky tomu objevil blog Sleazy listenting, který se zabývá soundrtrackem pokleslé filmové produkce let minulých. Nevím jak je na tom současná erotická produkce, ale ta minulá nám přinesla takové pecky jako Mah na, mah na a právě třeba hudbu z Laury.

Jinak jsem na youtube nahrál dvě ukázky z Laury. Jednak onu scénu prvního setkání, kterou jsem zde tak vychvaloval. Jednak právě "Thème De La Statue". U toho jsem trochu čekal problémy (s obrazem videa a právy na hudbu) a taky přišly - variantu s původním videem mi odchytil spam filtr, který ji považoval za spam a vůbec věc odporující pravidlům YT (což jsem vlastně i čekal). Proto jsem (vlastně už předem) nahrál variantu, kde je problematický obraz nahrazen nevinnou vyjížďkou tramvají po městě Zlatoust v Rusku (tyto záběry jsem sprostě ukradl).

Zjednodušeně řečeno - Hamilton blur spočívá v tom, že máte upatlanej objektiv. Téhož efektu se dá dosáhnout i protisvětlem za upatlaným předním sklem. Proto jsem tam dal ty tramvaje.

Jinak jsem:

- vymýšlel jsem povídku na téma chybějících míst
- uvědomil jsem si, že Pohádka o fotce se vlastně odehrála naopak
- intoxikoval se pivem a usnul v podvečer abych pak v noci bojoval s Avidemuxem (viz zveřejněná videa výše)

login