Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 11.7.2018 09:26:11

konvice

v Út dopo jsem bojoval s nějakými bizarními bugy composeru. Potom jsem zapoměl na oběd a vyrazil se zpožděním rovnou do salátovny, kde už čekali M, J & L.

Odpoledne se rozpršelo a vůbec mi to nemyslelo. Byl jsem už pekelně unavenej. Potom jsem šel kupovat novou varnou konvici.

Cestou domů jsem si vzpoměl na Herečku (potkal jsem nějakou podobnou osobu) a na to, co jsem na ní nachystal. Začal jsem z toho mít takovej smíšenej pocit - na jednu stranu se mi stejskalo, na druhou stranu jsem se těšil a na třetí stranu jsem z toho byl celkem nervózní.

Kaplan mi večer poslal fotky z meteověže. A já zakončil den sledováním Haló, haló.

Jinak měl jsem mít sraz s někým, kdo místo toho odjel do Sudet provádět nějaký zajímavější činnosti.

+ všichni thajský fotbalisti jsou z jeskyně venku. Za tři dny.


login