Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 9.7.2018 11:07:50

harleye / haló, haló / OpenTTD / storyboard / osamělost

Zatímco se Prahou proháněly harleye a ve Varech dobíhal festival, já jsem tak trochu uvíznul doma. Nedokázal jsem si nic domluvit.

Ale stihnul jsem celkem dost:

- napsal jsem další čtyři stránky povídky Pivo, láska a free wifi (ve Čt)
- napsal jsem pozvánku na procházku
- naimplementoval jsem pro mushmoutha (mého prvního uživatele) iframe kysela
- sledoval jsem skoro celou první sérii Haló, haló (to v Pá)
- hrál jsem OpenTDD asi pět hodin v kuse (v noci ze So na Ne)
- zapracoval jsem nutné úpravy do Scénáře a začal kreslit storyboard (v So a Ne)
- odpovídal jsem na maily z Brna (to v Pá a So)

V Ne jsme jeli do Suchdola na grilování k rodičům J. Přijel jsem já, A&J, M. a Základna. Ukázalo se, že rodiče J. mají spoustu věcí společných se Základnou. Základna nechtěla studovat matfyz, tak utekla do Zvolena. Naopak Jiří nechtěl do Zvolena, tak urtekl na matfyz atd... Zároveň jsem měl požnost si popovídat o lidech, co to už vzdali, a o tom, zda je vesmír spíš přátelský nebo nepřátelský. (Jeden by řekl, že takovýhle bizarní témata nikoho zajímat nebudou.)

Jinak večer jsem se ozval LJ a bavili jsme se o osamělosti (na základě textu co mi dala ke skouknutí).

+ Vytáhly první čtyři thajské fotbalisty z jeskyně. Ač si na tom přihrál svou PR polívčičku kdekdo od Babiše po Muska, skutečnou práci odvádí (zcela pochopitelně) někdo úplně jiný.

login