Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 5.7.2018 18:11:42

hadi / horníci / datel / slovenka

- v Po jsem opravil jednu závažnou chybu v ukládání klientů
- večer jsem koukal na film Divoká planeta. Skutečně pozoruhodné dílko, které by neměl uniknout žádnému zájemci o historii českého (animovaného) filmu.
- v Út jsem večer jsem koukal na Hady v letadle. To je zase naopak pořádná cypovina. Tak blbý, až je to zábavný. Chvílemi jsem si dokonce nebyl jistý, zda se nedívám na další pokračování Připoutejte se prosím.
- zároveň pokračuje drama s vyprošťováním thajských fotbalistů z jeskyně, to mě navedlo na záchranu horníků v Chile v roce 2010 - fascinující počtení
- ve St jsem napsal další program, který kreslí mapy
- potom jsem vyrazil na průzkum před další procházkou (která bude 15.7. v Kunraticích), přičemž jsem (čirou náhodou) potkal domorodou průvodkyni (Včelku)
- při průzkumu jsem viděl datla ze vzdálenosti asi tří metrů
- když jsem se vracel, potkal jsem v autobuse J.Š.
- v Davli přistoupila nějaká mladá (už lehce zpracovaná) slovenska. Když jí dal autobusák lístek, samým nadšením ho objala a pak vedla neskutečný kecy (neříkej moje jméno, lidi okolo jsou kriminálka).
- večer jsem měl dobrou náladu (z čerstvého vzduchu a kvalitní četby)

login