Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 21.6.2018 09:23:02

Kamčatka

je slovem dne, protože jsem byl na autorském čtení v Jindřišské věži (které se ale konalo ve sklepě Dobré trafiky) a besedě o cestě na Kamčatku. Četl jsem tam Večírek. M. se tam bála na schodech.

Cestou tam jsem šel přes Petřín - třešně už zrajou, blum bude asi milion a pořád se opravuje zeď americký ambasády, odkud jsem viděl obrovský had běžců běžících do kopce.

Jinak večer jsme se bavili o nepodmíněném základním příjmu. Přišel jsem na to, že otázka "Co bys dělal, kdybys měl na výběr" je natolik hypotetická, že jsem o ní ještě vlastně nepřemýšlel.

login