Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 16.6.2018 00:11:55

inovace

jsou slovem dne, protože jsme se v okolí Boleslavi probírali s naší ankap sekcí soukromé silnice a to, zda konkurence vede k inovaci. Řekl jsem mu pár svých názorů, jako že spousta inovací je jen marketingová vata a že slaboproud ani DC zatím neřekli své poslední slovo, ale byla to inspirativní diskuze.

V návaznosti na to jsem pak (po příjezdu dom) začal vymýšlet námět na povídku ve stylu solar punku.

Dále jsem se dozvěděl, jak jsou placeni obchodníci, jaké je to prodávat tarify Tmobilu, že můžeš vydělat měsíčně 50 papírů (když máš pajšli na OVB), že dron umí skutečně poslouchat gesta (vyzkoušeno v praxi) a že D. kdysi hrával na housle a violu. To bych do něj neřekl.

PS pro K.: ten článek byl pravděpodobně The house that spied on me. Ta výtka, kterou článek předkládá, se ale dá číst i jinak - IOT ve své současné podobě prostě není užitečné. Všechny ty smart-cloud-powered-buzzword-devices vlastně nepřináší žádný užitek oproti svým hloupým sourozencům. Jediná chytrá věc zmíněná v článku, která byla skutečně užitečná, byl chytrý vysavač. A ten v podstatě připojení na internet používal jenom k tomu, aby otravoval své majitele. Docela klidně by tedy mohl fungovat offline.


login