Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 28.5.2018 23:25:33

prokopák / šlus

Den jsem zahájil v Hájích cringefestem. No aspoň jsem vstal.

Pak jsem vyrazil směr Smíchov a dále Hůrka, odkud jsme šli na výlet do prokopáku. Šli jsme ve složení já, M., Mahu, matka a P., který neustále šikanoval M. Měli jsme asi tunu svačiny a bylo docela vedro.

Potom jsme dropli P.-a a pokračovali na Luka hrát minigolf. Konkuroval nám tam nějaký zlý děcko, kterému se ovšem nakonec rozbila hůl tak muselo hrát klackem.

Navečer doma vybouchla žárovka, což mě a Soječka donutilo si hrát na muže činu. Chvíli nám trvalo, než jsme ve výtahu u hodin našly tu správnou pojistku k nahození. Potom už šťáva jela, nicméně zřejmě nám to bricklo morče.

login