Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 22.5.2018 11:29:09

víly

jsou slovem týdne, ale popořádku:

- v Út večer jsem měl sraz s B., jinak den byl ve znamení pandiček
- ve St jsem byl večer vyhnán na zdravotní procházku směr Masečín
- ve Čt konečně pršelo (jinak během týdne jede jaro na 110%, možná až léto), měl jsem z toho deště melancholickou a bál jsem se, že mi v Pá bude do focení pršet. Do toho se začalo řešit GDPR dlouhou a nikam nevedoucí poradou.
- v Pá jsem byl fotit víly, mezitím měli v Břevnově vztahovou krizi a v Kunraticích rovnou rozchod. Přes den přiletěla do PRG vzducholoď a Soječek s Mahulenou ji viděli nad Smícháčem.
- v So jsme šli na výlet do Líšnice, pak jsem upravoval víly a nakonec začal psát článek o incelech, který jsem nedopsal
- ze So na Ne se mi zdála nějaká noční můra, nevím už co
- v Ne jsme šli na další výlet - do lesa nad Sloupem a pak přes cukrárnu ke studánce. Cesto jsme viděli vzducholoď. Doma jsem zanesl do OSM lavičky a zjistil, že GPX vyexportované ze stopaře mapy.cz má prohozené souřadnice. Večer jsem pak dokončil zbývající víly.

login