Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 15.5.2018 00:18:05

Ukbar

den začal snem o tom, že bych se neměl obklopovat divadlem. Já význam chápu a vám to (bez dlouhého vysvětlování) nic neřekne.

Pak jsem na FB viděl, že Liška aspoň žije, když už nekomunikuje.

Přes den jsem skládal úvahu o falešném (literárním/divadelním) světě versus skutečném životě. Tu úvahu jsem samozřejmě nenapsal.

Přes den jsem byl na nákupu a pak na výletě s mámou - 10km, jedno pivo, dvě návštěvy cukrárny. Bylo vedro, tak jsem padnul za vlast.

Přečetl jsem si o Tlonské fikci a Ukbaru a krásně se to doplňovalo s mým raním snem.

Večer jsem pak pozval Lišku na procházku a sledoval Proroky ohně, dokument o Laibachu, takže je asi zřejmé jaký pořádek/bordel jsem měl v hlavě (čti: byla to fakt krize a zoufalství a Liška).

login