Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 4.5.2018 22:14:34

gestapo

v St jsem byl vyslán jako doprovod kamsi na vyšetření.

Přitom jsem zjistil, že:

- Cetrum Chodov je po přestavbě snad ještě hnusnější
- sedět (jako socka) ve stínu před panelákem, pít pivo a jíst brambůrky je super pocit
- Jižní Město II. ještě má čím překvapit
- čekárna u doktora je nejdepresivnější místo na světě. Než se koukat na doktorskou televizi na vyšetření, ne díky - to radši knížku o gestapu! (podobnou zkušenost měla i Nepostradatelná)

Odpoledne jsem měl jednání na Lokaci s jedním s majitelů. Vyzvídal, zda můj námět není kontroverzní (určitě ne) a o co vlastně jde. Vypadalo to, že je asi nakonec proti, akorát ta organizace bude peklo.

(Potom jsem šel na Pacifik kolem budovy gestapa.)

Večer se mi pak otevřela slečna s dvířkama na zádech. Byly to věci, který bych radši vědět nechtěl, ale zase na druhou stranu teď dávají některé věci logiku.

Jinak jsem napsal svou charakteristiku pro L&R:

Mikoláš Štrajt, na internetech známý jako Severák - bývalý básník a budoucí filmař / předstírá, že je fotograf / v zimě hraje loutkové divadlo a v létě provází po Praze / píše, aby se nezbláznil.

login