Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 24.4.2018 00:08:18

Axolotl Overkill

Po fiasku jménem The room jsem si chtěl spravit svou filmovou chuť. Pustil jsem si kultovní film Clerks - skvělou ukázku toho co lze zvládnout s minimálním rozpočtem a štábem.

Akorát ten českej překlad byl nějakej šílenej. Tichý Bobeš. To zní spíš jako Josef Lada než Kevin Smith.

Potom jsem byl na procházce s L. Ukázal jsem jí kamenný kruh (kde zrovna strašily m. s M.) a cestu ke Kiliánovi. Nejlepší na tom bylo, že jak moji sourozenci tak L.-iny rodiče jsou stejný drbny.

Potom jsem si čuchnul k mýdlu a to jsem neměl dělat - začalo se mi pekelně stýskat. Snil jsem o tom, jak s letošní liškou vylezu na kopec Liška.

Den jsem zakončil filmem Axolotl Overkill. Nedávalo to žádný smysl.

Není to špatný film. Je to dobře zahrané a nasnímané. Akorát ten příběh nemá žádný smysl, gradaci ani východisko.

Co je mimochodem celkem zajímavé je fakt, že 16ti letou hlavní hrdinku hraje 29ti letá herečka (tj. starší než režisérka zmíněného snímku). Vůbec bych to do ní neřekl! Vypadala a hrála jako puberťačka až jsem si říkal "ta holka se toho nebojí".

login