Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 12.4.2018 12:18:37

echo chamber

je slovem St, bo jsem objevil jednu echo chamber v původním smyslu toho slova - místnost vhodnou k nahrávání ozvěny. Jedná se o podchod pro vozíčkáře v žst. Praha-Libeň. Ozvěna je tam způsobená tím, že na jednotlivá nástupiště vedou jen výtahy, takže zvuk neutíká po schodech.

Dále jsem opět bojoval se Symfony a kreativitou našich inhouse produktů. Potom jsem přes Libeň jel do Oázy a tam si dal sraz s B. a vyprávěl jí svůj, životní příběh včetně všech dank detailů. Řekla mi mj. dobrý argument proti teorii jediné pravé™ -  nevychází to z pravděpodobnostního hlediska.

Pozdě večer jsem pak procházel tweety jedné studentky knihovnictví, kterou náhodou sleduji a viděl jsem to tam: V nepravidelných intervalech se tam objevovalo volání po lásce.

PS: dnes za mě platily dámy

login