Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 31.3.2018 23:29:21

Dobříš

pravidelní čtenáři (jestli někdo takový vůbec je) jistě poslední dobou zaznamenali jakési narážky na Dobříš. Jako by to pro mě bylo něco významného.

No, řekněme, že jsem byl nervózní už ve Staré Huti. V mobilu jsem měl SMS, že přijde pozdě, ale s deštníkem a tak se taky stalo. Prý jsem byl první člověk, se kterým dneska mluví.

Každopádně - dopadlo to nejlíp, jak to dopadnout mohlo: V závěsu za domorodou průvodkyní jsem si prošel město od nádru ke kavárně na náměstí a zpět. Povídali jsme si, pili čaj a bylo to takový příjemně normální na to, co k tomuto setkání vlastně vedlo.

A Manuál na svět nemají ani v Dobříši ani v Kralovicích.

login