Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 14.3.2018 23:32:03

focení

v út mi to v kanclu moc nešlo. Tak jsem se pak proklikal na stránky investigace.cz a to jsem neměl dělat - bylo to hrozně depresivní čtení. Chobotnice má chapadla zjevně všude.

Jinak potom jsme šli fotit, na místo co jsem vyhlédnul ve čt. K mému překvapení tam byli už dva jiní fotografové, jeden z nich měl místo foťáku kanón ráže Tlustá berta. Připadal jsem si před nima (se svým půjčeným) trochu trapně.

Taky jsem od pá samozřejmě zapomněl všechny tipy, jak dělat portréty. Nevadí. Pár fotek jsem přece udělal. Až projdou cenzurou/GIMPem, tak je pustím ven.

Jinak večer jsem začal fotit duchy vlaků.


login