Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 16.2.2018 06:30:51

dnešní #sen: byli jsme se třídou na Silvestra na horách. Já jsem měl pod vedením jeden pětilůžkový pokoj (ke kterému patřila ještě dvě lůžka ve vedlejším pokoji). Na pokoji se sešla taková divoce namíchaná partička, byly v ní (mimo jiné) Majda H., (snad) Natálie K. a nějaká krátkovlasá Jitka (s bráchou Jirkou), kteří šli do toho vedlejšího pokoje a které v realitě vůbec neznám.

Někdo, snad ta Majda, si stěžoval na to, že jim doma přestala téct voda.

Nejlepší část snu ale byla, když jsem pro někoho, kdo potřeboval jít zpět do údolí, zjišťoval, zda ty dva stíny v lese za oknem jsou skutečně divočáci. Dělal jsem to takhle: Vyklonil jsem se z okna a udělal jsem to nejvíc prasečí kvíknutí, co jsem uměl. Stíny mi odpověděly chrochtnutím, takže bylo jasné, že to byli divočáci. ;-)

login