Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 7.2.2018 10:57:22

virtuální realita

je slovem včerejška, protože jsem si na návštěvě v Komořanech vyzkoušel Occulus rift. Řídil jsem létající auto, chytal rukou rakety, střílel roboty a viděl několik fatal errorů (jak říká T. - Occulus je skutečně zatím spíš technologické demo). Po tom všem jsem pak byl trochu jako opilý - měl jsem trochu motion sickness a toltálně jsem si rozkalibroval dálkoměr. Mozek sice věděl, co má být jak daleko (Zbraslav prostě znám), ale tělo bylo zmateno že jsou věci tak blízko. Něco mi říká, že když mě takhle rozhodí blbý VR, neměl bych zkoušet houbičky.

Jinak dalším slovem dne je telegonie, což je (zjednodušeně rečeno a teď prosím cituji) myšlenka, že dívka, která spí s mnoha partnery, to je vrakoviště genů od všech těchto mužů. Že už jsme tuhle myšlenku už někde viděli? No, ano - manosféra - Ctrl+C Ctrl+V ta samá myšlenka.

Vůbec mi přijde, že spousta lidí nějak ztratila víru v (okolní) lidskou společnost. Proto se chytají nejrůznějších demencí. Pro spoustu lidí je naše realita natolik krutá, zjevně radši žijí v nějaké alternativní realitě nebo z ní alespoň hodně často odpojují a tak mají taky totálně rozkalibrovaný mozky.

login