Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 3.2.2018 23:13:53

setkání

jsou slovem dne, protože jsem měl štěstí na lidi.

Nejprve jsem ráno ve vlaku potkal Zuzku a Pavla, kteří jeli na výlet do Hrusic. Zuzka mi nabídla palačinku ze své svačiny a bavili jsme se mimo jiné právě o automatizaci.

V divadle jsem pak vodil kozu a potom si povídal s Š. o její letní cestě podél Sázavy a možnosti paroplavby z Phy do Třebenic.

Když jsem pak přijel na PrgHbf, tak mi někdo volal do kapsy a našel jsem tam SMS, zda nemám čas, že prý je Lasak v Pze. Odpověděl jsem mu, že čas nemám a že holt někdy jindy.

Jenomže osud řekl ne. A tak se stalo, že mě Lasak potkal na Smícháči.

Jinak jsem si uvědomil, že s tím dopadem mých činů je to trochu jinak: Moje činy totiž nejsou určeny pro širokou veřejnost. Je to spíš takový bizarní způsob jak se seznamovat s novými lidmi, vždycky je totiž lepší, když je to spojeno s nějakou dobrou historkou.

Viz Černý brejle, Broken english či (v reálu rozepsaná) Pohádka o fotce. A nejhorší na tom je, že už jsem to všechno jednou napsal.

login