Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 2.2.2018 10:24:37

šotouš

je slovem čtvrtka, protože jsme byl v CAMPU na akci zvané Šotouš, kterou v CAMPU pořádal IPR. Hlavní lákadlo večer - autobus Praga - bohužel kleklo a pokus najít náhradu se nesetkal s úspěchem. Tak jsem se jen účastnil šotokvízu pro pokročilé a pak jsem si vyslechl přednášky o ceně provozu MHD (návaznostech intervalů tramvají a tramvajích co nemáme rádi), dynamických elektrobusech a městské železnici v Pze.

Jinak ten šotokvíz byl mega těžký, protože to byly vlastně slovní přesmyčky kde jediná "šoto" věc byly výsledky - názvy zastávek. Taky jsem s překvapením zjistil, že linka 361 jezdí až do Dobříše. Tedy - jezdí tam v časech kdy s ní nejezdím.

Původně jsem to měl za omyl organizátorů, ale když jsem na Smícháči ověřoval, zda tomu tak skutečně je, byl jsem nějakou paní (při hovoru o spojích do Dobříše) odkázán na vedlejší zastávku. Tam jsem zjistil, že Dobříš vlastně není nějaká jiná planeta (jak jsem se předtím tvářil) ale vskutečnosti celkem dobře dostupné místo.


login