Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 26.12.2017 00:29:38

Vánoce

jsou (zcela nečekaně) slovem včerejšího dne.

Nemám rád Vánoce. Nemám rád společný večeře a přípitky z rohu. Nemám rád nevstávání od stolu během večeře a podobný obřadnosti. Nemám rád Vánoce na blátě.

Je tudíž zcela, že jsem se včera snažil především nepřekážet a v jednu chvíli jsem i usnul. Nebyl jsem sám, A+J taky spali, jelikož šli spát až v 7 (ráno), bo balili dárky.

Ještě než začala večeře, stihl jsem pustit pozdrav z Thajska - koledu od Digitala

Po večeři jsem na sebe vzal roli ježíška a rozdával jsem dárky. Tenhle rok mě to ale naprosto dostalo: A+J totiž předchozí noc skutečně balili dárky a bylo to znát. Já sám jsem si obaly od svých dárků ponechal a obal knihy o grafické tvorbě z doby socialismu jsem rozřezával tak opatrně, jako kdyby obal sám grafickou tvorbou byl.

Nejlepší dárek ale dostal předseda. Hovno. Ano, správně - hovno. Teda respektive velký kašírovaný hovno s nalepenejma muškama byl jen sice jenom obal, dárek byl v něm. Ale myslím že si všichni budeme pamatovat spíš to hovno.

Jinak večer (nebo respektive druhý den ráno) jsem se rozhodl, že založím další hudební blog, tentokrát pro fajnšmekry.

PS: objednal jsem klávesy

login