Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 23.12.2017 20:27:41

stromečky

dneska se od rána pokračovalo ve svátečním duchu - nejdřív obří vánoční nákup. 

Víc mě ale pobavilo, když jsem byl do lesa vyslán pro stromečky - jeden (listnatý) pro ptáčky na balkon a jednu listnatou větvičku na stůl. A protože je v lese stromů jak nasr... vzal jsem to ve velkým: A zrovna když jsem stál s kyticí větví stál před dveřmi a se slovy  "Leonarde, Leonarde" klepal na dveře, přišla zespoda náhradní sousedka. Asi musela docela čumět.

Jinak jsme babičce dělali diskotéku - střídali jsme se a každý pouštěl z youtube svou oblíbenou hudbu. Ale zdálo se mi, že v naší rodině there is no love for musique electronique.


login