Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 21.12.2017 15:29:11

baterka

v So večer jsem pak byl na koncertě Tali v Šapó. Doposud jsem netušil, že elektroakustické kytary obsahují baterku a že tato je (bůhvíproč) potřeba k jejich provozu. Baterka nedoléhala a tak kytara chrčela, takže byl zvukař nucen ztlumit vstup z kytary, přistavit stojan s mikrofonem a nadále kytara jela v režimu akustika.

Jinak večer ještě vystoupily tři další kapely - Michalovi děti, Tommy Willish (kteří pak zdarma rozdávali placky) a StayJ. Postupem večera jsem se dostal nebezpečně blízko pódiu, začal jsem uvažovat o focení koncertů a tak trochu se kroutit do rytmu.

Vyslechl jsem si historku o tom, jak M. zahajoval Signál festival a pak jsme večer pokračovali do blízké literární kavárny, která měla po zavíračce ještě otevřeno. Pak jsem M. doprovodil na IPP a nakonec v jednu večer večeřel polívku na Vinohradech.

(18.12.2017)


login