Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 21.12.2017 15:22:52

xmaseco

Naše firma má dva vánoční večírky - jeden pořádá malá (tři kanceláře, dvě zasedačky a jeden openspace) dceřinná společnost a druhý tisícihlavá korporátní bestie. Včera byl ten druhý.

Po loňské úspěšné akci xmaseco
jsem doufal, že se něco stane a nestalo se vůbec nic. Absolutní nuda.

DJ zval lidi na prázdný parket, ale ti radši stáli u stolečků, kecali a jedli jídlo z rautu. Na rozdíl od minulého roku jsem měl na nějakou performance k dispozici jen sám sebe, tak jsem sedl doprostřed prázdného parketu do tureckého sedu a jal jsem se kreslit první řadu stolečků. Ale lidi byly netečný jak helium, akorát jedna slovenka se mě ptala odkud že jsem a co jako kreslím (asi se bála o mé duševní zdraví) a slíbila mi, že přijde na parket (poté co jsem prohlásil, že prázdný parket je neúcta k DJovi).

Nakonec se pár odvážlivců posilnilo a šlo tančit. Přiznačně to byli právě smrtka, šašek a jeptiška. Pak následovalo jumpiano, které jsme si mohli vyzkoušet. To bylo celkem zábavné a byl to ostatně jedinný důvod, proč jsem tam zůstal až do večera.

Otázkou zůstává, co dělat s korporátním večírkem příští rok.

Jinak během dne jsem se přes aeronet dostal k rozpoznávání fotomontáží a k hezké sbírce zfalšovaných fotek. Všichni falšují.

(14.12.2017)


login