Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 21.12.2017 15:19:02

setkání

je dalším slovem dne. Dneska jsem se totiž vypravil do knihovny a už cestou mi něco říkalo, že bych to měl vzít jinou cestou. Tak jdu Celetnou a nejdnou mi jde do cesty K. jdoucí od doktora. Tož jsme dali řeč a já mu vysvětloval, proč nemám rád Vánoce.

Další setkání následovalo v knihovně, kde jsem potkal Sedmikrásu, o které jsem si myslel, že už snad neexistuje. Na otázku "Jak se máš" jsem odpověděl "Celkem dobře, na to že je nejtemnější období roku". S ní jsem se jen domluvil, že se (možná / teoreticky / v budoucnu / po zkouškovým) domluvíme. Měla už společnost.

Jinak jsem si odnesl životopis Stanislava Lema a knihu o literárních podvodech.

(11.12.2017)


login