Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 7.5.2017 22:42:35

Okno

po alkoholu jsem nikdy neměl okno. Až doposud, nebo alespoň tak jsem si to dnes v pět ráno myslel, když jsem se probudil po flámu v M.Ch..
Je to zvláštní pocit, když se vám zdá jak o tom "El Barto" Simpson utíká v Kamenném Přívoze před spravedlností zastoupenou místním šerifem a pak najednou koukáte na strop a hlavou vám vrtá, proč si nepamatujete, kdy jste šli spát.
Nakonec jsem si poskládal dohromady a alkohol v tom byl nevinně. Po sledování filmu Big Lebowski jsem začal poklimbávat u parodie Harry Proper a pravděpodobně jsem usnul jako špalek. A to mi pak potvrdili i ostatní účastníci mejdanu.

login