Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 196 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/users/strajt9/svita.cz/web/kyselo/lib/sparrow.php on line 1169 slovo dne

slovo dne

něco jako deník, abych viděl co se kdy dělo


slovodne 2.6.2017 00:02:50

Bohnice

protože jsem na dnešní procházce navštívil areál psychiatrické nemocnice v Bohnicích. Začali jsme ve Vojanových sadech, kde jsme se S. dělali společnost pávům. Jedna pávice si dokonce vlezla na vedlejší lavičku a holub se pro změnu tvářil, že si brzo sedne slečně na rameno.
Poté jsme pokračovali do Bohnic za lamou. Už výstup z autobusu na zastávce Odra stál za to. Zastávka vypadá jako kulisa z nějaké dystopie z východního bloku. Naopak areál léčebny příjemně překvapil - jedná se celkem klidné, překvapivě přístupné místo, kde večer zpívali ptáci. Na konci areálu je farma, kde mají koně, ovce, kozy a lamu. Prý tam byl i osel. Za farmou pak už následuje výhled do kraje za Prahou.
Mělo to takovou zvláštní pachuť, když jsem si uvědomil, že přesně takhle vypadá místo, kde bych chtěl bydlet - na čáře Prahy, na jedné straně paneláky a z druhé už výhled do kraje.

login